Pentagram® bylinné koncentráty: Spojení síly fytoterapie a homeopatie

Péče o zdraví a celkovou pohodu je v životě mnohých z nás stále důležitější. Hledáme způsoby, jak se udržet fit, podporovat své zdraví a zároveň minimalizovat používání chemických látek. Spolu s tím vstupuje do hry snaha hledat pomoc v celostní medicíně, přičemž jednou z možností jsou Pentagram® bylinné koncentráty, které nabízejí zcela odlišný přístup k péči o zdraví. Tajemstvím jsou totiž pečlivě vybrané bylinky se zajímavými vlastnostmi, jejichž účinek maximalizují poznatky ze světa homeopatie.

bylinne-koncentraty-pentagramu-energy_1200x628px_(1)

Pentagram® bylinné koncentráty a jejich hlavní filozofie

Ještě, než se podíváme na jednotlivé doplňky stravy a jejich účinky, se hodí Pentagram® bylinné koncentráty maličko představit. Jejich tvůrcem je renomovaná značka Energy, která je proslulá širokou škálou přírodních doplňků založených na principu bioinformace. Inspiraci pro výrobu unikátních receptur čerpá zejména z alternativních léčebných metod, jako je TČM nebo třeba ájurvéda.

krémy2_1

Pentagram® bylinné koncentráty jsou dokonalou směsicí jedinečných bylinných složek, které jsou díky vysoké koncentraci doslova nabité velkým množstvím aktivních látek, jež mají pozitivní vliv na lidské tělo.

Samozřejmostí je také dodržování tradičních postupů včetně základních pravidel při sběru i samotném skladování bylin. Jedině tak si koncentráty zachovávají veškeré příznivé vlastnosti a jejich účinek je co možná nejefektivnější. Všechny přípravky od značky Energy se vzájemně hezky doplňují, proto Pentagram® bylinné koncentráty můžete využít i s podporou terapeutických krémů, které je vhodné aplikovat na postižená místa nebo reflexní zóny. Regenerační krémy pro každé trápení najdete právě tady.

Gynex

Doplněk stravy Gynex ve formě kapek je určený převážně pro ženy. Obsahuje směs přírodních látek, které pozitivně ovlivňují ženské tělo a reprodukční systém. V celostní lékárničce se vám Gynex bude hodit zejména ve chvíli, kdy potřebujete:

62-1_energy-gynex-cestouprirody-eu

  • Harmonizovat hormonální systém
  • Udržovat dobrý stav reprodukčního systému
  • Zklidnit premenstruační obtíže
  • Stabilizovat nepříjemné stavy při menopauze
  • Normalizovat činnost štítné žlázy
  • Pečovat o svůj duševní stav a psychickou pohodu
  • Zlepšit činnost trávicí soustavy

Kromě bionformací obsahuje Gynex také bohatou sestavu bylinek, přičemž každá z nich je specifická svou jedinečnou terapeutickou vlastností. Díky tomu se utváří dobře sestavený celek s všestrannými účinky na ženské zdraví.

Gynex obsahuje: Bylinný extrakt (trnovník akát, mochna husí, všedobr horní, kakost smrdutý, jestřabina lékařská, fenykl obecný, svízel syřišťový, chaluha bublinatá, lékořice lysá, měsíček lékařský, jetel luční, hluchavka bílá, kontryhel obecný, brusnice borůvka a krvavec toten), směs přírodních silic (anýzová, badyánová, fenyklová, grepová oplodí, kardamomová, majoránková, mátová polej, nardová a řebříčková).

Korolen

Přírodní kapky Korolen v sobě skrývají fascinující schopnost starat se o nervový i kardiovaskulární systém. Právě tím upevňují celkovou kondici, zvyšují elán do života a povzbuzují organismus. Korolen využijete v okamžiku, kdy chcete:

50-1_energy-korolen-cestouprirody-eu

  • Podpořit funkci mozku a zlepšit kognitivní funkce
  • Harmonizovat srdeční i cévní systém
  • Snížit hladinu cholesterolu v krvi
  • Mírnit vysoký krevní tlak
  • Zlepšit komfort při disharmonii duševního zdraví.

Také Korolen v sobě skrývá nepřehlédnutelné stopy homeopatie. Ovšem, aby byl maximálně účinný, nechybí ani široké množství bylinných extraktů, které fungují ve vzájemné souhře pro dobro organismu.

Korolen obsahuje: Bylinný extrakt (jinan dvoulaločný, lapacho, třezalka tečkovaná, jírovec maďal, bělotrn kulatohlavý, vachta trojlistá, krvavec toten, levandule lékařská, vojtěška setá, brusinka obecná, dub letní, kmín kořenný, kopr vonný, zázvor lékařský, violka trojbarevná, chrpa polní a česnek setý), směs přírodních silic (grepová, kardamomová, kmínová, koprová, levandulová, litseová, mátová, murayová, nardová, routa vonná, rozmarýnová, růžová palma a ylang-ylang).

Regalen

Největší silou přírodního doplňku Regalen je schopnost detoxikovat organismus a zvyšovat tak odolnost těla vůči nepříznivým vnějším vlivům. Protože ale vnitřní očista začíná u jednotlivých orgánů, zaměřuje jejich pozornost právě k nim. Regalen skvěle podpoří:

44-1_energy-regalen-cestouprirody-eu

  • Činnost jater i žlučníku
  • Bezproblémové trávení
  • Správné fungování vylučovacího traktu
  • Činnost žláz s vnitřní sekrecí
  • Optimální stav celé pokožky

Za schopností Regalenu stojí kombinace dvou účinných přístupů – vliv bioinformace na základě homeopatie a rovněž fytoterapie, která uplatňuje několika silných a účinných bylinných extraktů.

Regalen obsahuje: Bylinný extrakt (řepík lékařský, svízel syřišťový, hořec žlutý, bedrník obecný, jitrocel kopinatý, mochna nátržník, pampeliška lékařská, rozrazil lékařský, lomikámen zrnatý, jablečník obecný, pelyněk brotan a sečuánský pepř), směs přírodních silic (afrikánová, gerániová, kardamomová, kasiová, levandulová, majoránková, máta kadeřavá, nardová a vetiverová), silymarin z ostropestřce mariánského.

Renol

Bylinný přípravek Renol v sobě skrývá moc několika bylinek, které podporují kondici pohybového systému, ale také se podílí na správném vylučování. Snadno si poradí v případě, kdy chcete:

47-1_energy-renol-cestouprirody-eu

  • Udržet zdraví a vitalitu ledvin i močového měchýře
  • Podpořit zdraví a funkci prostaty
  • Harmonizovat stav chrupavek i kloubů
  • Udržet mladistvý vzhled a přirozenou hydrataci pokožky

Renol obsahuje: Bylinný extrakt (jehlice trnitá, vřes obecný, pelyněk kozalec, bez černý, lopuch větší, lichořeřišnice větší, rybíz černý, kakost smrdutý, dvouzubec trojdílný, truskavec ptačí, zlatobýl obecný, turan kanadský, tužebník jilmový, sporýš lékařský a vrbovka malokvětá), směs přírodních silic (anýzová, citronová, grepová oplodí, guajaková, jalovcová, kafrová, kardamomová, litseová, mandarinková, sporýšová a zázvorová).

Vironal

Oproti tomu doplněk stravy Vironal je multifunkčním přírodním pomocníkem, který si poradí s různými obtížemi. V jeho případě veskrze jde o podporu zdraví v širším slova smyslu, dovede totiž:

59-1_energy-vironal-cestouprirody-eu

  • Podporovat imunitní systém
  • Bránit tělo proti nepříznivým vnějším vlivům
  • Posilovat zdraví dýchacího systému
  • Harmonizovat celý zažívací, vylučovací i trávicí systém
  • Udržovat přirozené zdraví a půvab pokožky

Vironal je účinný díky kombinaci prvků z homeopatie, ovšem velkou roli v jeho funkčnosti hraje také řada bylin s rozličným působím na tělesné orgány.

Vironal obsahuje: Bylinný extrakt (krvavec toten, lípa srdčitá, mateřídouška obecná, lékořice lysá, benedikt lékařský, bukvice lékařská, křen selský, oman pravý, potočnice lékařská, chininovník lékařský, lichořeřišnice větší, divizna velkokvětá, sadec prorostlý, myrhovník, aframon rajské zrno a grapefruit), směs přírodních silic (badyánová, eukalyptová globulus, fenyklová, grepová oplodí, guajaková, kafrová, kajeputová, kardamomová, kasiová, myrhová, niaouliová, vetiverová a yzopová).