Terapeutické nápoje Energy jsou tajemstvím síly, energie a vitality

V dnešní uspěchané době se mnoho z nás snaží objevit způsob, jak zvýšit svou energii, dostat se do optimální rovnováhy a zlepšit své celkové zdraví i tělesnou kondici. K tomu pomůže nejen zdravý životní styl spolu s vyváženou stravou, ale rovněž výživné terapeutické nápoje Energy, které díky čistě přírodním látkám pomáhají zocelit nejen tělo, ale také mysl.

369721194_700178398810713_1078555127607395390_n

Terapeutické nápoje Energy plné unikátních benefitů

Pojďme se spolu projít po cestě plné vitální energie, kterou nabízejí terapeutické nápoje Energy. Tyto lahodné nápoje jsou stvořeny pro všechny, kteří touží ve svém životě po zdraví a rovnováze. Terapeutické nápoje Energy jsou zkrátka jako špetka magie, která probouzí duševní a fyzický potenciál. Jsou vyrobeny s určitým záměrem tak, aby pomohly nalézt rovnováhu v každodenním životě. Nejsou to tedy jen obyčejné nápoje, ale jakési malé rituály s povzbuzujícími účinky. A co je lepší, terapeutické nápoje Energy neobsahují umělá sladidla, barviva ani žádné konzervační látky, díky čemuž si vždy vychutnáte osvěžující drink přátelský vůči celému organismu.

_vyr_414_QI_COFFEE_300dpi

Energy QI Coffee: Když je žádoucí energie a vytrvalost

Terapeutický nápoj Energy QI Coffee je proslulý svým stimulačním účinkem díky kombinaci kvalitní rozpustné kávy a podpůrných přírodních ingrediencí. Nedílnou součástí nápoje je káva robusta, jejíž zrnka byla pečlivě vybrána pro svou bohatou chuť a vysoký obsah antioxidantů. Díky kofeinu, který podporuje soustředění a zvyšuje maximální výkon, je navíc skvělým pomocníkem zejména po ránu, kdy potřebujete notnou dávku povzbuzení víc než kdy jindy. Terapeutický nápoj Energy QI Coffee je obohacený o extrakty z hub v podobě Reishi a Cordycepsu, které ve vzájemném souladu podporují energetický systém, posilují imunitu a starají se o správnou činnost organismu. Energy QI Coffee zajistí rychlé a dlouhotrvající zvýšení energie, zlepší koncentraci i celkovou vytrvalost.

Energy QI Collagen: Pro mladistvou pokožku i zdravé kloubydYAcYW

Energy QI Collagen představuje ajurvédský bylinný komplex zaměřený na podporu zdraví kloubů, kůže a vlasů. Obsahuje totiž vysoký obsah bioaktivního mořského kolagenu, který je klíčový pro zachování pevnosti i pružnosti tkání v těle, ovšem odmění vás rovněž mladistvým vzhledem. Kromě kolagenu se v tomto nápoji skrývá také řada bylinek i přírodní vitamín C získaný z aceroly. Terapeutický nápoj Energy QI Collagen je bohatý na antioxidanty, které chrání buňky před poškozením volnými radikály a pomáhá tak zpomalit proces stárnutí.

qi-drink

Energy QI Drink: Ke snížení únavy a posílení obranyschopnosti

Energy QI Drink je ideální zejména pro chvíle, kdy je zapotřebí odstranit pocity únavy, a naopak si dopřát účinný životabudič. Hlavní síla terapeutického nápoje spočívá v adaptogenech – slzovce a kozinci blanitém s vysokým podílem biologicky aktivních látek. Jejich cílem je eliminovat únavu, dodávat tělu vydatnou porci energie, snižovat míru stresu a podporovat obranyschopnost celého organismu. Terapeutický drink Energy QI Drink je ideální volbou zejména pro jedince, kteří chtějí posílit svůj imunitní systém a dosáhnout vyšší úrovně celkové pohody i harmonie.