Prevence a podpora imunity s přírodními produkty Energy

Imunita: Prevence a podpora imunity s přírodními produkty Energy

Zdraví je jednou z největších hodnot, které máme. Naše tělo je vybaveno komplexní obrannou sítí, kterou nazýváme imunitní systém. Pomáhá nám bojovat proti nejrůznějším patogenům, jako jsou viry, bakterie a další škodlivé organismy. Avšak v dnešní době, kdy jsme stále více vystaveni stresu, nevhodné stravě, nedostatku pohybu či neustálému působení infekčních virů a bakterií, je důležité naší imunitě věnovat zvýšenou pozornost. Jak tedy podpořit naši imunitu? Odpovědí mohou být přírodní produkty od společnosti Energy. Pro podporu obranyschopnosti organismu, prevenci infekčních chorob, jejich léčbu i pomoc při zotavení jsou přírodní produkty volbou číslo jedna.

Vironal

Vironal

Vironal je přírodní produkt, který podporuje imunitní systém a pomáhá tělu bojovat proti virům. Je schopen účinně podpořit sílu plic, obranyschopnost jak v oblasti sliznic, tak uvnitř těla. Dle čínské medicíny podporuje obrannou energii jako celek, ale také energii tlustého střeva a pevnost a odolnost kůže. Tím, že podpoří sílu naší obrany, dokážeme si podstatně lépe poradit s nejrůznějšími patogeny - ať už s bakteriemi, viry nebo zárodky plísní.

Má antioxidační působení, zkracuje průběh infekčních onemocnění, od zánětu dutin, nosohltanu, přes virózy, chřipku, zápal plic, průjmovité stavy, bolesti v krku až po záněty nosohltanu. Posiluje lymfatický systém a také činnost trávících orgánů. S výhodou jej lze kombinovat s antibiotiky. Obsahuje extrakt z bylin - například lípy, mateřídoušky, křenu, lichořeřišnice, divizny, semen grapefruitu nebo chininovníku a éterické oleje, které mají protizánětlivé a antivirové účinky. Vironal je vhodný nejen pro léčení nachlazení a viróz, ale je i významným pomocníkem pro prevenci těchto onemocnění.

Drags Imun

Přírodní produkt, který může posílit váš imunitní systém, je Drags Imun. Pryskyřice ze stromu Croton lechleri z peruánského pralesa má protizánětlivé, antivirotické, antibakteriální i antimykotické účinky, působí všude tam, kde je horkost, zmírňuje průjmy. Drags Imun je ideální pro období, kdy je tělo vystaveno zvýšenému riziku infekce.

Grepofit

K dispozici jsou kapsle Grepofit – působí asi za hodinu, ale jejich účinek přetrvává dlouhou dobu (3–4 h.), drops – působí prakticky okamžitě, ale jejich účinek dříve odezní, spray a nosol aqua – vhodné pro lokální použití. Přípravky obsahují olej z grapefruitových jader s přírodním antibiotickým, antivirotickým i antimykotickým působením. Dále echinaceu, která zvyšuje nespecifickou imunitu – naši první linii obrany, a ibišek súdánský jako zdroj vitaminu C s protizánětlivým a dezinfekčním účinkem. Šalvej lékařská pak působí proti nadměrnému pocení, protizánětlivě, antibioticky a svíravě.

Flavocel

Flavocel je dalším přírodním produktem od společnosti Energy, který je určený k podpoře zdraví a imunity. Flavocel je bioinformační přípravek obsahující koncentrovaný extrakt z ibišku súdánského obohacený o vitamin C, glykosidy ze stévie sladké a speciální směs éterických olejů. Flavocel má protizánětlivé a imunostimulační účinky, podporuje kvalitu pojivových tkání a cév. Je vhodným zdrojem vitaminu C. Pomáhá v období zvýšeného výskytu nemocní z nachlazení, chřipek, při rekonvalescenci organismu i proti působení oxidačního stresu.

Flavocel je vhodný pro každodenní užití jako doplněk stravy. Jeho užívání je jednoduché a bezpečné, díky čemuž je ideální volbou pro každého, kdo chce podpořit své zdraví a imunitu přírodní cestou. Společnost Energy se zaměřuje na výrobu přírodních produktů s vysokou účinností a kvalitou, a Flavocel toto zaměření plně potvrzuje.
flavocel

 

Imunosan

Imunosan posiluje imunitu při onemocněních, dokáže podpořit přiměřenost imunitních reakcí, zvládne podporovat imunitní reakce všech orgánů a působí preventivně proti řadě civilizačních nemocí. Kromě bylin s posilujícími, antioxidačními a ochrannými vlastnostmi obsahuje Imunosan i houby – lesklokorku lesklou, která působí proti alergiím, a žampion mandlový – houbu zásadně podporující imunitu a snižující pohotovost k alergiím.

Všechny tyto produkty jsou vyrobeny z přírodních složek s důrazem na nejvyšší možnou kvalitu a účinnost. Díky tomu jsou dobře snášené a mohou být užitečným doplňkem k vaší stravě, zejména pokud chcete posílit svůj imunitní systém a předcházet nemocem. Potřebujete-li podpořit svou imunitu, přírodní produkty Energy jsou tady, aby vám pomohly.

Produkty Energy na podporu imunity můžete zakoupit také ve zvýhodněných sadách v Sezonní nabídce.

Grepofit sada 1